Detox Plus 14 dagars kur

Pris:
1 205 kr
Inkl. 12% Moms
Art.nr:
P45259
Typ:
Detox Plus-paket Alpha Plus
Antal:

Ge din kropp semester - prova detox!

Med DetoxPlus får du en kostplan och produkter som hjälper dig rena din kropp och hitta en hälsosam livsstil. Resultatet kan leda till att du känner dig piggare och tar kontroll över vikten! I DetoxPlus ingår skakare, menyplan och recept, tre olika näringsdrycker samt te som stödjer och hjälper dig att må bra under detoxkuren:

  • UltraClear Plus - näringsdryck med ämnen som stödjer kroppens reningsfunktion.
  • Psylliumfröskal - ett fibertillskott.
  • Mighty Greens - ett pulver som innehåller bland annat vetegräs och alger som har naturligt renande egenskaper.
  • Pau D'Arco-te - renande te som använts i århundraden av indianstammar i Peru och Bolivia.

UltraClear Plus
Har under mer än 15 år uppskattats av tiotusentals svenskar. Innehållet är baserat på ris och innehåller en särskild kombination av aminosyror, vitaminer och mineraler.

Psylliumfröskal
Är en ren naturprodukt som "städar rent" i tarmen och håller magen igång. Fröskalen består av 81% fibrer som sväller i tarmen och ger en ökad mättnadskänsla. Har en stabiliserande effekt på blodsockret.
Använd i din frukostdrink eller gröt eller rör ned 30 ml i 2 dl vatten, frukt- eller grönsaksjuice och inta 10-30 minuter före måltid eller som mellanmål.

Mighty Greens
Denna välkända och uppskattade dryck med näringsämnen från sjöar och hav är basbildande, motarbetar syror i kroppen och innehåller stärkande klorofyll och renande örter. Mighty Greens innehåller bl.a. chlorella, vetegräs, rajgräs, spirulina alf alfa m.m.

Pau D'Arco te
Pau D'Arco är ett mycket uppskattat örtte från Sydamerika och kommer från innerbarken av två träd. Dessa märkliga träd har rötter så djupa att inte ens de starkaste vinterstormar kan fälla dem. I barken, som skördas skonsamt finns ämnena xylodin och lapachol. Pau D'Arco är ett renande te som har använts i århundraden av indianstammar i framförallt Peru och Bolivia.

I paketet medföljer även en shaker.