Takesumi Supreme (pulver)

Pris:
319 kr
Inkl. 12% Moms
Art.nr:
P1186168
Typ:
Takesumi Supreme
Antal:
Karboniserad bambu för detox
Takesumi Supreme består av bambu som karboniserats via en komplicerad process. Takesumi är ett svart finfördelat pulver utan smak som löser sig väl i vatten. 

Takesumi verkar adsorbera* myko- och endotoxiner (samt andra biotoxiner) från en mängd organismer. I Japan och andra länder i fjärran östern tillsätter man det till bröd, nudlar och till och med kaffe och te. Takesumi adsorberar inte näringsämnen utan bidrar till att näringen integreras och påverkar inte matens smak. Vissa använder det också som tandpulver och i hudprodukter. 

Bambuns porösa egenskaper gör att den är fantastisk på att adsorbera* (upp till 10 gånger mer än trä som behandlats på samma sätt). Den är också en naturlig källa till mineraler (makro- och spårmineraler) och rapporteras vara alkaliserande. 

Att använda Takesumi 
Takesumi är ett svart finmalet pulver som inte doftar eller smakar någonting och som löser upp sig i vatten och därmed är lätt att dricka. Du kan också blanda det i degen till ditt hembakade bröd. Används som daglig ofarlig detox-produkt eller i kurer. OBS! Ger svart avföring. 

* observera skillnaden mellan absorbera och adsorbera: 
Absorbera: uppta, suga upp (som en svamp) 
Adsorbera: uppta på sin yta, suga till sig (som tejp)

Näringsdeklaration per 1 skopa
Takesumi (Karboniserad bambu)500 mg

Dosering
1 skopa 1 - 3 ggr/dag (doser per burk: 120)

Anmärkning
Bismutcitrat kan orsaka tillfällig och ofarlig mörk avföring.
Bör inte tas tillsammans med mediciner eftersom de kan adsorberas.

Innehåll
60 gram