Sjukhus bytte halvfabrikat till hemlagat och blev friskare!

SVT berättade den glädjande nyheten att genom att byta halvfakrikat mot egenlagad, ekologisk mat gick sjukskrivningarna hos personalen ned från 3,5 till 0,8 procent.
Det som började som en oro, det vill säga att laga maten själva med ekologiska råvaror utan att öka kostnaden eller tiden, blev istället en succé. Både personal och patienter är nöjdare och framför allt friskare! Läs och se inslaget här:
http://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/sjukhusmat-fran-grunden-ett-lyft-for-bade-patienter-och-personal
Kommentera gärna:
Senaste inläggen
Senaste kommentarer
-
Annelie » Flädertinktur: ”Dosering? Ok för barn? ”
-
Miralem » Frisk från hypotyreos med ändrad kost: ”Hej. Jag behandlas med 100 mikrogram levaxin dagligen och mitt tsh ligger på 8,4..”
-
Lüning Näringsklinik » Healing Hashimoto's summit: ”Hej Elena, om du vill registrera dig för eventet kan du göra det här http://heal..”
-
Elena Skoglund » Healing Hashimoto's summit: ”Hej, jag vill registrera mig”
Bloggarkiv
Länkar
Etikettmoln
analys lüning blogg hårmineralanalys glutenfria scones that vitamin movie sundmat boswellia antibiotikaresistens matmyten hypotyreos föreläsning örtmedicin telefontid delima bananpannkaka antibiotika marknadsföreningen helsingborg kundrecension granatäpple ögon, källmarkskliniken, optiker, torra ögon superfood recept kokosmjölk näring & mental hälsa myggbett kurs antiinflammtorisk kost sofiero pollazym antiinflammatorisk kost bra mikroorganismer den stora trädgårsfesten flädertinktur föreläsning hyperpigmentering louise mitsem midsommar naturligt solskydd näringsterapi karlskrona enzymer folkhälsa grönkålschips løs market munskölj med salvia ny medarbetare den stora trädgårdsfesten fars dag fördelar healing hashimoto's summit kött maximera din träning