Näringsterapeuten berättar tre anledningar till varför du bör göra en hårmineralanalys

Näringsterapeut Anette Lüning har över 10 års kunskap av att tolka hårmineralanalyser, nedan presenteras hennes tre främsta anledningar till varför du bör göra en hårmineralanalys! 
  1. Det är viktigt att prioritera sin hälsa. Dina belsut du tar kring din hälsa idag kommer att påverka din hälsas framtid. Det är vanligt att man inte förstår vikten i att förebygga eventuella sjukdomar och tar sin kropps förmåga för givet. Genom en hårmineralanalys får du en klarare bild för hur du bör gå tillväga för att stärka din kropp. 
  2. En hårmineralanalys visar mängden mineraler, spårmineraler och tungmetaller i kroppen samt hur olika ämnen står i relation till varandra. Förutom att se vilken nivå man ligger på mineraler och tungmetaller kan man utifrån mönster se vilka organ som är ur balans och därmed sätta in specifika näringstillskott för att stötta dem. 
  3. Många ställer ofta frågan “Varför tar man inte ett blodprov istället?”  - Den största anledningen till varför hårmineralanalys har blivit så populärt är eftersom den visar kroppens näringsstatus några månader tillbaka i tiden, medan ett blodprov endast visar din näringsstatus just den sekunden som provet tas. Du får helt enkelt en tydligare bild som återspeglar en längre period av ditt liv som ger en större förståelse för näringsterapeuten att tolka ditt resultat. 
 

När du beställer en hårmineralanalys ingår alltid 20 minuters konsultation per telefon/Skype. Naturligtvis har du även möjlighet att gå igenom analysen på någon av våra kliniker i Malmö eller Helsingborg. 

Varför behövs en tolkning av analysen?
Analysen ger en viss tolkning av resultatet, men vi ger en djupare förklaring av analyssvaret. Här har du dessutom chansen att ställa specifika frågor som du undrar över. 

► Läs vidare om hårmineralanalys här

► Köp hårmineralanalys här (Ange rabattkoden "HÅRMINERALANALYS" för 200:- avdrag i kassan t.o.m 31/8 2019.)

► Vid frågor kontakta oss gärna här 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln