Alla tjänster kan ni boka själva, pris varierar beroende på terapeut:
Boka tid Malmö
Boka tid Helsingborg
Boka tid i Karlskrona
Boka konsultation via Skype eller telefon
 

Skräddarsydd näringsterapibehandling -  1:a besöket  -  1,5  timme

Här får du en grundlig genomgång av din hälsa och ett skräddarsytt behandlingsförslag i form av näringstillskott och örter. Du får information om vilken kost som får dig att må bra. Vi går igenom din hälsodeklaration, gör ett zinktest ger förslag på eventuella analyser och lägger upp en plan för just dig. Vi mäter även ditt blodtryck om du önskar.
Anette Lüning: 2495:-
 

Skräddarsydd näringsterapibehandling  -  Återbesök 1095:-

Vanligen är det lämpligt med en uppföljning 2-4 veckor efter första besöket. Jag följer upp genom att ställa frågor gällande din hälsa utifrån din tidigare hälsodeklaration och vi justerar din ordination. Du har möjlighet att ställa frågor.
Anette Lüning: 1195:-
 

Skräddarsydd behandling skype/telefon återbesök 1095:-

Kan vi inte ses tar vi konsultationen via telefon efter ett första besök.
Anette Lüning: 1195:-


Extra hjälp under din process till att må ditt bästa kan du boka upp kortare tider för att stämma av.

30 minuter kostar 695:-


Hårmineralanalys inkl 20 min genomgång 1790:-

Mängden mineraler i håret speglar mineralmängden i kroppen.

Instruktioner för provtagning och påse för hårprovet sänds vid beställning med förfrankerat kuvert.

Med varje analyssvar medföljer förutom mätresultatet även ett komplett skräddarsytt åtgärdsprogram.Dessutom ingår 20 minuters personlig rådgivning (på telefon eller på Lüning Näringsklinik i Malmö) för att förstå innebörden i analysen.

Du kan beställa hårmineralanalys här.


Hårmineralanalys är en mätmetod som mäter mängden mineraler i håret. Det insamlade hårprovet skickas till Trace Elements Inc. som är ett federalt auktoriserat laboratorium i USA.
http://www.traceelements.com/
 

En ordination kostar från 2500:- /månad.

QMA: Quantum Magnetic Analyser (Ingår i behandlingen)
Quantum Magnetic Analyzer mäter impedansen, det vill säga motståndet i den extracellulära vätskan. Genom att hålla sensorn i handflatan, samlas hälsouppgifter på bara några minuter från olika kroppsorgan. Detta avancerade elektroniska system jämför varje organ med den refererade databasen och analyserar och fastställer personens hälsotillstånd och huvudsakliga problem. Analysen är icke-invasiv och kommer att visa din hälsostatus utan vare sig blodanalys eller strålning.

Föreläsningar

Föreläsningar om näring och hälsa som sparar pengar och ger bättre livskvalitét. Vi lämnar offert och har många nöjda kunder. Referenser


Sekretess

Ingen information om dig förs vidare till någon annan person eller myndighet utan ditt skriftliga medgivande och vi har heller ingen skyldighet att ge ut några uppgifter på tredje parts begäran. Dina dokument förvaras i låst skåp.


Bokning, avbokning, ombokning och missad session

Vår vilja är att kunna hjälpa så många som möjligt och därför är det viktigt att vi kan planera dagarna på ett ändamålsenligt vis. Förutom den tid vi avsätter för din räkning förbereder vi alla sessioner i förväg och efteråt gör vi även ett avslutande arbete.

Vi vill respektfullt be dig att vara seriös både när du bokar och avbokar sessioner hos oss då det genom åren har varit ett problem med sena avbokningar och missade sessioner.


Bokningsvillkor:
- 100 % av den bokade tiden debiteras för avbokningar som sker inom 48 timmar vardagar eller för uteblivna besök

- Om en ny bokning görs i samband med en för sen avbokning kommer hälften av avgiften att återbetalas vid nästkommande session.