Referenser

Danske Bank

"Vi var fyllda av kunskap och inspiration efter ditt föredrag. Jag tror att alla  gick hem och tittade i skåpen och funderade både en och två gånger över vilka tips som man skulle kunna ta till själv i sin vardag. Du delar med dig av din enorma kunskap och erfarenhet på ett enkelt och trovärdigt sätt som väcker nyfikenhet hos alla  som lyssnar. Med din bakgrund och engagemang så växer intresset för ämnet som är väldigt komplext och svårt men som berör oss alla.  Tack för att du gav oss tips på hur med ganska små enkla medel på sikt kan öka vår livskvalitet!!"
Louise Persson, Danske Bank

Föreläsningar

SSP

SSP är ett globalt företag som är verksamt inom mat- och servicenäringen i 32 länder.
"Samtliga deltagare är mycket positivt överraskade av vad man kan åstadkomma med rätt kunskaper om näringsriktiga råvaror, vilket Lüning Näringsklinik hjälpt oss med på ett mycket inspirerande och föredömligt sätt"
Mikael Olsson, Driftschef / General Manager, SSP syd

MiL Institute

 

"På ett inspirerande och roligt sätt berättade Anette vad våra hjärnor efterfrågar för näring och hur man på bästa sätt kan tillgodose detta. Stort tack för din insats och din kunskap!"
Yvonne Olsson, MiL Institute

Åklagarmyndigheten

 

"Vad gäller din föreläsning, så var den oerhört inspirerande! Du gav goda råd utan några pekpinnar, vilket gjorde att intresset för att ändra vissa kostvanor faktiskt infann sig och detta gav mersmak.
Att få konkreta tips och smakprov höjer viljan att ändra sina kostvanor på ett positivt sätt. Alla var mer än nöjda!"
Lena, Åklagarmyndigheten

 

Föreläsningar och inspiration om kost, hälsa och hur du får mer energi och kan må och prestera bättre. Vi föreläser både privat och till företag.