Referenser

Reportage från  Tidningen Topphälsa om hårmineralanalys på Lüning Näringsklinik
Reportage från Tidningen Topphälsa om hårmineralanalys på Lüning Näringsklinik

"Jag har spelat liga i 2 månader i Tyskland och det har gått bra för mig där jag vunnit de flesta matcherna mot bra spelare. För laget har det varit tufft men vi klarar vårt mål nämligen att hålla oss kvar i högsta ligan. Utan mina kosttillskott från Alpha plus och hjälp ifrån Lüning Näringsklinik hade jag inte varit fri från skador och inte haft ett bra immunförsvar. Det är första gången på länge jag spelat en hel sommar utan att fått ont i knäet. Jag har även klarat mig från förkylningar och sjukdomar. Det enda jag gjort annorlunda är att jag använt kosttillskott från AlphaPlus och lagt om kosten med hjälp av Anette ifrån Lüning Näringsklinik. Mitt nästa mål är nu elitserien här i Sverige och ligaspel i Frankrike."
Andreas Vinciguerra, Tennisspelare

Andreas Vinciguerra

Jag kontaktade Anette våren 2010 och gav henne fria händer att hjälpa mig med min sviktande hälsa. Jag hade vid det tillfället i nästan tjugo år sysslat med mina stora intressen mat, träning och hälsa.

Budskapet från läkare, dietister och näringsfysiologer, samt tränare var unisont; ingen vi träffat lever mer hälsosamt, än du. Så hur kom det sig då att jag blev sämre år för år?
Jag fick problem med min ämnesomsättning och blev med tiden helt orkeslös, till sist sjukskriven. Jag kontaktade då läkare som ville arbeta med mig utifrån ett helhetsperspektiv och kom i kontakt med Anette via rekommendation, i samband med de besöken. Hon har under hela behandlingen varit en god kunskapsmässig sparringpartner. Samtidigt som hon genom sin yrkeskunskap har fått mig att öppna ögonen för alternativa vägar till hälsa. Jag har i samarbete med henne tagit ett helhetsgrepp om min hälsa. Jag äter numera lågkolhydratkost och har uteslutit all föda som kan innehålla tillsatser, samtidigt har vi arbetat med vitaminer, mineraler och örter, för att understödja kroppen egen förmåga att läka. Anettes kompetens bekräftas av mitt eget tillfrisknande, samt av de läkare jag varit i kontakt med och utifrån den kunskap jag själv förskansat mig.

Under den behandling som Anette rekommenderat har jag blivit av med en mängd olika sjukdomstillstånd, varav en tjugoårig hösnuva numera är försvunnen, eksem har försvunnit, min ämnesomsättning har förbättrats avsevärt och framför allt orkar jag göra allt såsom jag gjorde förr.
Jag kan därför varmt rekommendera Anette till er som är intresserade av livslång god hälsa och till er som sjukvård och kostråd inte kan hjälpa under rådande vetenskapliga paradigm.
Mick Ljungberg, Malmö

Genom mitt arbete är jag på resande fot 150 dagar om året. Jag ingår i CivicLab och tillsammans med ett tiotal processledare i Sverige och Frankrike arbetar jag med teambuilding och ledarskapsutbildningar i samhällsengagerade företag, högskolor

och organisationer. Uppdrag runtom i hela Europa resulterar, som sagt, i mycket resande, oregelbundna arbetstider och intensiva arbetspass. Något som inte var ett problem då jag började för 6 år sedan, men som under senare tid lett till allt större trötthet samt magproblem mm.

Genom en personlig rekommendation fick jag kontakt med Anette Lüning och har de senaste 7 månaderna anlitat henne som kostcoach. Den synbara förändringen har gjort att flera av mina kollegor nu bestämt sig för att själva påbörja rådgivning hos Lünings Näringsklinik.

Anettes styrka är helhetsperspektivet. Hon ställer frågor som inte bara rör
kosten utan även andra vanor för att skapa förståelse för det stöd och förändringar som behövs. Hennes uppmuntrande förhållningssätt gör också att jag lämnar mötena med en energi som motiverar mig att fortsätta med den utmaning som ändrade kostvanor faktiskt innebär.

Jag har nu arbetat in nya kostvanor när jag reser och fått förståelse för hur jag kan minska stress och hålla balansen i kroppen. Men jag har även förbättrat mina kostvanor på hemmaplan, vilket bidragit till en positiv spiral där jag även hittat en bra träningsform.
Under de senaste månaderna har jag gått från att fundera på att byta jobb till ett helt nytt förhållningssätt till arbetet, ändrade vanor och mer motivation.
Och det vill jag tacka Anette för!

CIVICLAB – Facilitation with a purpose

Magdalena Musiala

Hej Anette,
Mangan-kuren som du förordnade har verkligen hjälpt! Efter år av smärtor i mitt högra knä, har jag nu, efter din kur, blivit helt smärtfri.
Känner mig som en helt ny människa!
Ett stort hjärtligt tack!!
Med vänlig hälsning
Bo Johnson

Sökte på hjälp med utmattnings syndrom/utbrändhet och misstänkt sköldkörtels rubbning och binjuretrötthet. Hittade Anettes klinik och åkte till henne direkt och startade en behandling. Efter drygt 4 mån märker jag tydliga förbättringar på flera områden. Snart gjorde jag en hårmineral analys, så bra det är säger jag bara för det styrker ens misstankar och ger ytterligare indikationer på vad som är galet i kroppen. Jag ångrar inte en sek att jag går hos Anette tvärtom jag berättar för alla hur bra och professionell hon är. Sjukvården kan inte göra mycket än att skriva ut piller och om de inte hittar något i blodet som är fel så stannar deras kunskap också där, allt syns inte på ett blodprov men vet man hur kroppen funkar med dagens kost o livsstil så vet man en utväg. Allt kostar det kostar även mycket att vara sjuk och vara livstids abonnent till läkemedelsindustrin och sjukvården. Satsa på din hälsa med naturliga ämnen som finns naturligt i din kropp istället för syntetisk framställda som mest troligt aldrig gör dig frisk heller.
/Diana Hultberg

Kliniken

Efter flera år kan jag måla igen! Tack vare Anette Lünings avgiftningsprogram och Kundaliniyoga/ Wahe Yoga (sköldkörtelprogram). Har haft hypoteros typ 2 och varit dålig i många år med flera konstiga symptom. Har sökt vård, men inte fått rätt hjälp av den svenska sjukvården.
Det var inte förrän jag kom i kontakt med Anette för ca ett år sedan som jag förstod vad som var fel; amalgamförgiftning. ... Det har varit en tuff avgiftningsperiod som pågått i 9 månader. Det har varit svårt att lägga om kost och livsstil och att ekonomiskt prioritera avgiftningsprogrammet. Men det var värt det.

Nu är jag nästan helt symptomfri. Orken och kreativiteten har återvänt. Har dessutom fått ovärderlig kunskap om kost och näring som jag försöker föra vidare till mina nära. Tycker dessutom att det är väldigt inspirerande med den nya maten - Raw food har även blivit ett intresse!
Carina Nibér, Konstnär

Jag kan starkt rekommendera http://www.luningnaringsklinik.se/

Jag har i 2,5 år haft konstant smärta i knä och sporadiska inflammationer i kroppen med sömnbesvär som resultat. Trots åtskilliga besök hos allmänläkare, ortopeder, sjukgymnaster, andra specialister och flertal prover, röntgen m.m. hittar den allmänna sjukvården ingenting. Husläkaren uttrycker sig att detta är min "akilleshäll".
Efter att konstant ätit smärtstillande blev jag rekommenderad en fantastisk sjukgymnast i Lund som lyckades få ner smärtan och en kortare period var jag smärtfri. Efter diskussioner med Näringsterapeut Annette Lüning fick jag en rekommendation av antiinflammatoriska kosttillskott, efter två veckor var jag smärtfri. Jag fortsatte med behandlingen i två månader och idag är alla besvär borta.


Man önskar att sjukvården hade en vidare syn än vad den har. Lüning Näringsklinik arbetar med friskvård och förebyggande arbete och är ett ypperligt komplement till sjukvården. Jag hoppas att fler hittar till denna källa av friskhet.
Rekommendera gärna Lüning Näringsklinik till era vänner och bekanta.
Hälsningar Göran Tollin

Jag började gå hos Anette sommaren 2010 pga att jag var så trött och orkeslös, då jag lider av hypotyreos (underfunktion i sköldkörteln). Har dessförinnan varit hos läkare som tagit en mängd prover, men ansett mig som fullt frisk trots min stora trötthet.
Anette hjälpte mig då med att ändra kosten och jag fick även olika kosttillkott för att komma till rätta med min trötthet.
Blev faktiskt mycket piggare redan efter ett par veckor. Kan nu även konstatera några andra bra "hälsoeffekter" som jag inte räknat med från början, bla blir jag åksjuk mycket mer sällan än innan, har gått ner lite i vikt, kramp i vaderna på natten är borta, var ofta röd i ögonen förut men inte längre.
Eva Lundin, Färjestaden

PollaZym har hjälpt mig oerhört mycket för att jag jag ska kunna må bra under pollensäsongen. Min nästäppa, klådan i ögonen, och huvudvärken är............... ja, allt är borta. FANTASTISKT !!
Annika Bodafors

Det huvudsakliga som givit mig mest styrka att hålla mig ifrån snuset är Detox perioden,

Under Detox perioden (14 dagar) så tyckte jag att det var väldigt tufft, det gör att jag inte skulle förmå mig att ta en snus och därmed hade hela detoxen varit bortkastad.
Stödet från Anette (samt Lakrits när suget blir för stort :=) har varit det avgörande efter detox tiden,
Nu har det gått snart 5 månader och jag måste säga att det är lättare att hålla mig ifrån snuset än vad jag kunde föreställa mig,, sen är det väl så med att man måste bestämma sig
Med förändrad kostvana genom Anettes (kostchema) och beslutsamhet så ska det inte bli fler prillor för min del.
Fredric Pettersson


Tack Anette för att du rekommenderade pollazym till mig! Jag kom hem till en vän till mig som har hund och sa till henne att jag kommer behöva gå ut om en halvtimme pga min allergi, 7 timmar senare satt jag fortfarande hemma hos henne med hunden, utan några allergiska reaktioner! Det har aldrig hänt förr! Jag tar bara ett piller varje morgon, de är verkligen fantastiska! Stort tack!
Maria

Jag kan varmt rekommendera Lunings Näringsklinik. Jag vände mig dit, efter en rekommendation, för jag ville ta prover på mina hormoner. Redan efter 1 månad började mina menssmärtor, som jag haft sen jag var 10 år gammal, att försvinna. Idag har jag inga besvär alls med eller omkring min menstruation, helt smärtfri!
Jag sover bättre och smärtorna kring hjärtat är borta och min aggressivitet har börjat att försvinna.
/Annette Blomqvist

Jag rekommendrar varmt Lüning Näringsklinik. Min son som har diagnoserna högfungerande autism (Aspergers) och ADHD har äntligen blivit tittad på som en människa som vem som helst, och inte någon där man kan förklara bort alla symptom med hans diagnoser. Vi har bara gått hos Anette Lüning i lite mer än ett halvår, men efter näringsterapin så har han blivit betydligt klarare i tankarna och det går bättre och bättre i skolan. Han svarar på tilltal snabbare och är gladare. Hans vitamin- och mineralbrister är konstaterade via labtester, vilket känns tryggt och seriöst. Vi kommer fortsätta gå här för att se vad mer Anette kan göra för sonen. Det tar tid att läka kroppen, så maximal behandlingseffekt har vi förmodligen inte sett än. Mycket nöjda!
/Mikaela Alenäs

Jag kan varmt rekommendera Anette Kom helt utmattad slutkörd till henne fick hjälp med bland annat att ändra min kost och med det följer fler positiva förändringar jag fick ett nytt liv ❤️
/Christel Lidborn

Jag vill varmt rekommendera Anette Lüning på Lünings Näringsklinik.
Efter att jag genomgått år av sjukdom, sköldkörtelcancer, två operationer och en radioaktiv behandling så tog jag kontakt med henne. Jag mådde extremt dåligt och fick varken någon förståelse, hjälp eller stöttning av mina läkare. De hade behandlat de problemen de tyckte framgick i mina blodprover. Efter att jag berättat för Anette om mina symptom, problem, tagit salivtest och gjort en hårmineral analys så kunde hon skräddarsy en individuell behandling till mig.
Fick börja äta specialkost och kosttillskott för att få bukt med mina hormonproblem, få mer energi, näringsbrister, led och muskelsmärtor, migrän, höja mina signalsubstanser och få min metabolism att fungera bättre. Efter 4 månader så mår jag äntligen bättre! Min mage och organ är starkare och jag orkar mer och mer för varje dag som går. Jag rekommenderar verkligen Anette till er som mår dåligt och behöver hjälp med att förbättra er hälsa. Hon är lyhörd och extremt hjälpsam. Hon vet verkligen hur hon kan hjälpa till med att bota ens problem. Tack Anette❤️
/Tina Andersson