Aurora Micro-Liposomal Glutation

Pris:
376 kr
Inkl. 12% Moms
Art.nr:
P1205169
Antal:
Aurora Glutation i en ny förbättrad formula. Dosen har ändrats till 250 mg Glutation.

AURORA har en unik patentskyddad flerstegsprocess för att producera en högkvalitetsprodukt med liposomal Glutation med strikt kvalitetskontroll. Auroras produkter tillverkas enligt högsta standard utan kompromisser!

Glutation är kroppens främsta försvar mot fria radikaler. Det är också nödvändigt för kroppens ständiga avgiftning, i synnerhet fettlösliga gifter som annars är mycket svåra att få ur kroppen, såväl som tungmetaller. Glutation behövs för att immunförsvaret skall fungera.

Glutation består av tre aminosyror och är kroppseget, dvs kroppen bildar det själv. Man har gjort försök med konventionella kosttillskott tidigare men upptaget har varit mycket dåligt. Nu har det dock kommit en ny form med höga doser som tas upp till revolutionerande 90 procent (mätt i blodet).

Glutation tillverkas på samma sätt som Auroras C-vitamin, alltså mikroskopiska partiklar inkapslade med fosfolopider som även är kroppseget och tas upp genom tarmen där det levererar de små "liposomerna" (fettkulorna) till cellerna för direkt användning. Ett mycket avancerat kosttillskott. 

Ingredienser
Destillerat vatten, glutation, fosfolipider (non-GMO soja lecitin), aromämne (naturlig fruktsmak), sötningsmedel (steviolglykosider), surhetsreglerande medel (citronsyra), konserveringsmedel (ekologisk maltodextrin /dextros).

Innehåll
160 ml
1 dos/5 ml ger 250 mg glutation
32 dagar