GABA Quicksilver Scientific

Pris:
359 kr
Inkl. 12% Moms
Art.nr:
P1186278
Antal:
Med eterisk tillförsel
Quicksilver Scientific GABA (Gamma-aminobutyrinsyra) använder eterisk tillförsel med fosfolipid-inkappsling för att öka upptagningsförmågan så att den nu är jämförbar med IV-tillförsel. Den ger ett mycket bra stöd vid ångest, bidrar till ökad produktivitet och till en bättre livskvalitet. 

GABA är en neurotransmittor som produceras av kroppen och ansvarar för ett lugnt, fridfullt och mer jordat sinnestillstånd. GABA har en antagonistisk signalsubstans som kallas glutamat, som oftast förknippas med excitotoxinen MSG (mononatriumglutamat). GABA är associerad med den parasympatiska sidan av det autonoma nervsystemet och glutamat med det sympatiska (fight-or-flight) sidan. I dagens samhälle har många människor fastnat i sympatisk dominans, med ångest som en konstant del av livet. Ironiskt nog är detta överstimulerade tillstånd mycket ineffektivt. Faktum är att om man lugnar ner systemet (ökar det parasympatiska) leder det ofta till bättre produktivitet och en bättre livskvalitet. 

Även många gifter, som kvicksilver, neuroinfektioner (t.ex. neurala borrelia) och vissa fysiska trauman såsom huvudtrauman, framkallar neurotoxiska symtom genom glutamatreceptorer i hjärnan (kallas NMDAmediated neurotoxicitet). Det gör att det skapas en återkopplingsslinga av inflammation, neurotoxicitet och ångest. GABA kan hjälpa till att bryta den slingan. 

Pulvriserad GABA är dock inte tillräckligt effektivt eftersom den absorberas dåligt och inte passerar blod-hjärnbarriären särkilt bra. Quicksilver Scientifics GABA med eterisk tillförsel har både mycket snabb och kraftfull effekt. Prova detta "Busy-ness"-motgift en gång och du kommer att förstå! 

Produktegenskaper
  • Noga kontrollerad att partiklarna genomgående håller väldigt liten storlek. Varje tillverknings-sats kontrolleras så att den har en medelstorlek på 50-100nm. 
  • God smak, lämplig att ta direkt i munnen 
  • Exakt pumptillförsel 
  • Lätt att lösa upp i vatten om så önskas 

Förvara flaskan stängd i kylskåp.

Näringsdeklaration per 2 pumptryckningar
GABA (Gamma-aminobutyrinsyra) 200 mg
Fosfatidylkolin (från renat sojalecitin) 135 mg
Övriga ingredienser: Vatten, glycerin, etanol, E-vitamin (som d-alfa-tokoferol).

Dosering
1 - 4 pumptryckningar 1 - 2 ggr/dag (doser per burk: 50)

Användning
1 ml = 2 pump

Innehåll
50 ml