Hyaluronsyra 50 kap

Pris:
373 kr
Inkl. 12% Moms
Art.nr:
P1309346
Typ:
Hyaluronsyra 50 kap Health Leads
Antal:
Vad är hyaluronsyra?
Hyaluronsyra är också känd som hyaluronan, hyaluronat och HA. Det är ett unikt protein som finns i alla levande organismer. Hos människor finns hyaluronsyra framförallt i huden och ledvätska. Hyaluronsyra återfinns också i glaskroppen i ögat.

Kvalitet & renhet
Vår 275 mg hyaluronsyra har hög hållfasthet, 90% natriumhyaluronat (innehåller 46% naturligt förekommande glukuronsyra). Varje kapsel innehåller ren hyaluronsyra, ingenting annat, utan magnesiumstearat och utan något annat hjälpämne - 100% tillsatsen, fri.

Funktion
Hyaluronsyra spelar en viktig roll inom lederna. Om det finns en brist i kroppen kan det leda till progressiv förslitning av brosk och, med tiden, producera ledvärk och minskad flexibilitet. Denna molekyl inom ledvätskan i lederna bidrar för att ge dämpning i lederna och hjälper brosk att läka.

Hud
Hyaluronsyra som ett protein kan hålla 1000 gånger sin egen vikt i vatten, på grund av detta har stora fyllighet och återfuktande egenskaper i hudcellerna. Hyaluronsyran minskar vid 40-årsåldern. Genom att återställa nivåerna av hyaluronsyra kan man hjälpa till att återställa fukten i alla kroppens vävnader.
 
Säkerhet
Öka vattenintaget vid användning.

Innehåll
275mg/kapsel
50 kapslar