Serrapeptas 60 kap

Pris:
285 kr
Inkl. 12% Moms
Art.nr:
P1307038
Typ:
Serrapeptas 60 kap Health Leads
Antal:
Vad är Serrapeptas?
Enzymet Serrapeptase (Serratiopeptidase) hittades ursprungligen i mikrober som lever i tarmen av silkesmasken och används för att göra ett hål i kokongen så att malen kan ta sig ut. Det tillverkas nu kommersiellt i laboratorier genom jäsning av växtenzymer.

Användningar
Både i Europa och Asien, särskilt i Tyskland och Österrike har Serrapeptas använts i över 30 år och av goda skäl. Serrapeptase är ett kraftfullt alternativ till många andra antiinflammatoriska medel.
Ref: Vitamin Research News 13.12.99. K. Pryor. Pharma Therapentica 3.8.84. Institute of Medical Research 18.5.90 och Serrapeptase nyhetsbrev.

Studier visar att Serrapeptase hjälper till att lösa aterogena plack. Det underlättar också nedbrytningen av fibrin, ärrvävnad och cystor. Serrapeptase smälter endast icke-levande vävnad - blodpropp, cystor, arteriella plack och inflammation.

Bör Serrapeptase ha enterisk beläggning?
Detta är en orsak till mycket debatt som många företag säger att Serrapeptase utan enterisk beläggning kommer att förstöras i magen saltsyra innan den når tunntarmen.

Vi använder inte enterisk beläggning eftersom den innehåller ftalater. Det europeiska direktivet förbjuder användning av ftalater i barns leksaker. Ftalater används främst i plaster och nu fasas ftalater ut i många länder på grund av de giftiga och skadliga effekter och bör inte konsumeras.

Utan enterobeläggning kommer det att nå tunntarmen?
Den ursprungliga forskning som producerades redan på 1950-talet baserades på djurenzymer, men nya växtbaserade enzymer är resistenta mot magsyra.

Ingredienser
Serrapeptas 80.000iu, rismjöl.
Vegetabilisk kapsel.

Ett rent tillskott
Produkten är tillverkad utan magnesiumstearat, jäst, gluten, sötningsmedel och andra tillsatser.

Innehåll
60 kapslar