Hårmineralanalys inkl 20 min genomgång + BOR

Pris:
1 995 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P300259
Typ:
Hårmineralanalys inklusive 20 min genomgång
Antal:

Hårmineralanalys med 20 minuters konsultation 1890 kr

Hårmineralanalysen är en mätmetod som mäter mängden mineraler, spårämnen och toxiska ämnen i håret. Det insamlade hårprovet skickas till Trace Elements Inc. som är ett federalt auktoriserat laboratorium i USA. Mängden mineraler i håret speglar mineralmängden i kroppen.
 

Instruktioner för provtagning och påse för hårprovet sänds vid beställning med förfrankerat kuvert.

OBS du som tidigare har gjort en hårmineralanalys ange i anteckningar vid beställning "Laboratory Number" som du finner högst upp till höger på första sidan i din tidigare gjorda hårmineralanalys. Då får du en jämförelse med ditt förra resultat.
 

Med varje analys svar medföljer förutom mätresultatet även ett komplett skräddarsytt åtgärdsprogram. Desutom ingår 20 minuters personlig rådgivning (på telefon, Skype eller på Lüning Näringsklinik i Malmö eller Helsingborg) och hjälp att förstå innebörden i analysen.


Att tänka på
Håret ska inte vara färgat de sista tre veckorna innan håret klipps för analysen. Det ska inte heller vara permanentat på två månader.
Håret behöver inte vara nytvättat men sista gången du tvättat det bör du använda ett vanligt schampo och inte ett mjällschampo.

Tänk på vid beställning
Vid beställning av analyser gäller ej ångerrätten eftersom det är en individanpassad produkt.