Clear Way Cofactors

Pris:
629 kr
Inkl. 12% Moms
Art.nr:
P1186236
Antal:
Fytoextrakt för detox
Polyfenolerna och natriumbuffrad R-liponsyra ha visat sig ha förmågan att uppreglera avgiftningssystemet i kroppen, speciellt glutationssystemet. Dessutom har man upptäckt att många av ingredienserna (haritaki, tallbarksextrakt, R-liponsyra, och Gotu Kola) har visat sig ha strålskyddande effekter. 

Glutationssystemet innehåller flera molekyler och enzymer som verkar för att dämpa oxidativ stress, reparera skadade proteiner och avgifta/ta bort endogena (internt skapade) och exogena (externt förvärvade) toxiner. 
Det enda sättet att verkligen optimera funktionen av glutationssystemet är att stimulera produktionen av systemets komponenter inifrån cellerna. Polyfenoliska antixoidanter har visat enorm effekt i att göra detta genom att "slå på" en cellulär huvudströmbrytare kallad Nrf2-protein. Detta protein aktiverar den cellulära produktionen av flera antioxidanter och avgiftningsmolekyler. Polyfenoler har dessutom extra fördelar med höga anti-inflammatoriska egenskaper, anticarcinogen aktivering och den passerar genom blod-hjärnbarriären. 

Clear Way Cofactors fungerar genom dess starkt koncentrerade extrakt av: 

- Haritaki som är Terminalia chebula-trädets polyfenolrika frukt. Haritaki har nyligen visat sig ha extraordinära effekter för antioxidant- och avgiftningssystemen. 

- Tallbarksextrakt är den rikaste källan till epikatekiner som är huvudbeståndsdelen i OPC (oligomeriska proantocyanidiner) och är en kraftfullt antiinflammatorisk, hjärtskyddande glutationsuppbyggare. Används även som stöd för GSH-systemet och som skydd och reparation av solskador. 

- Extrakt av Granatäpple, som är en rik källa till ellagsyra, har visat en imponerande aktivering av glutationssyntesen (uppbyggandet) och aktiviteten av glutation-S-transferas. 

- Extrakt av Gotukola för dess avgiftande egenskaper, samt för att skydda och stabilisera nerver. 

- Extrakt av maskros som skydd för levern och för att stimulera ändamålsenligt flöde av galla och urin. 

- Kelp-extrakt som källa till jod och andra spårämnen samt som en källa till polyfenoler. 

- R-liponsyra - denna kraftfulla antioxidant ger både vattenbaserat (cytoplasma) och lipid-baserat (cellmembran) skydd vilket är nödvändigt för ett fullgott skydd mot strålningsskador. Dessutom har den en väldigt stor inverkan på mitokondriell integritet. 

Nattokinas och biofilm: 
Utöver det omfattande cellulära skyddet som de antioxidativa beståndsdelarna i produkten bidrar med, hjälper den höga halten av Lumbrokinas till att bryta ner biofilm i tarmen. Dessa biofilmer förhindrar avgiftning och absorption av näringsämnen och håller kvar dysbiotisk tarmflora.

Näringsdeklaration per 1 kapslar, % RDI
Tiamin (som tiamin HCl) 33,3 mg, 3027%
B6-vitamin (som 16,7 mg pyridoxin HCl och som 5 mg pyridoxal 5'-fosfat) 21,7 mg, 1550%
Pantotensyra (som kalciumpantotenat) 33,3 mg, 555%
Selen (som selenometionin) 66,7 mcg, 121%
En patenterad blandning av följande: 468,3 mg
Haritakiextrakt (frukt) (Terminalla chebula)
Maskrosextrakt (rot) (Taraxacum officinale)
Bacopa-extrakt (blad) (Bacopa monnieri)
Blåstång (hela plantan) (Fucus vesiculosus)
Extrakt av gotu kola (ört) (Centella asiatica)
Nattokinas (sojabönfibrinas, 20 000 fu/g)
Tallbarksextrakt (Pinus massoniana)
Granatäppelextrakt (fruktvägg) (Punica granatum)
R-Liponsyra (som natrium R-liponsyra)
Quercetin
Övriga ingredienser
Gelatinkapsel, kiseldioxid.

Dosering
1 kapslar 1 ggr/dag (doser per burk: 75)

Innehåll
75 kapslar