Liposomal Glutathion

Pris:
425 kr
Inkl. 12% Moms
Art.nr:
P1186180
Typ:
Liposomal Glutathion Quicksilver Scientifics
Antal:
Med fosfolipider för bra upptag
Quicksilver Scientifics reducerade glutation i lioposomal form ger ett mycket effektivt upptag. Glutation är ett ämne som finns i nästan varje levande cell i våra kroppar. De högsta koncentrationerna finns i levern, bukspottkörteln, mjälten, njurarna och i ögonen. Kroppen använder glutation för avgiftning av celler och som stöd i produktionen av vita blodkroppar. Det är därför en mycket viktig komponent för immunförsvaret. Glutationsnivåerna i kroppen avtar med ålder. Glutation behöver vara i formen reducerad glutation för att kunna tas upp effektivt. 

Storleken på liposomerna i den här formula är 80 nm. Liposomalt upptag är optimalt i storleken 50-100 nm. Varje dos /pumptryck ger 50 mg reducerat glutation i liposomal form med smak av mint. 

Liposomer 
Liposomer är mikroskopiska sfärer med ett eller flera skikt uppbyggda av fosfolipider som kapslar in en ämnet för att undgå matsmältningsprocessen, vilken annars vanligen försämrar eller begränsar absorption av ämnet. Fosfolipider är de grundläggande byggstenarna i cellmembranen hos alla djur och växter. 

Förvara flaskan stängd i kylskåp.

Näringsdeklaration per 2 pumptryckningar
Natrium 7 mg
Glutation (reducerat) 100 mg
Fosfatidylkolin (från renat solroslecitin) 120 mg
Övriga ingredienser
Vatten, etanol, glycin, fosfolipider, E-vitamin, eterisk olja av mint.

Dosering
2 - 4 pumptryckningar 2 - 3 ggr/dag (doser per burk: 50)

Användning
1 ml = 2 pump

Innehåll
50 ml