Läs vidare om våra kundberättelser genom att klicka på bilden ovan! Läs vidare om våra kundberättelser genom att klicka på bilden ovan!

Funktionsmedicin är en helhetslösning där vi med hjälp av en anamnes och skolmedicinska- och funktionsmedicinska analyser hjälper dig att hitta huvudproblemet/huvudproblemen.  Det är ett detektivarbete och vi har mer än 15 års erfarenhet.

Anette som är grundare av företaget och huvudansvarig näringsterapeut  och har hjälpt många med hormonella problem både du som är ung och i klimakteriet, mage/tarm, akne, borrelia, huvudvärk, eksem, autism och andra NPF diagnoser. Med hjälp av näringsämnen som fylls på utifrån behov arbetar vi utifrån ett vetenskapligt perspektiv och har fått många nöjda kunder genom åren. 
Anette har också under flera år utbildat morgondagens näringsterapeuter i hormoner och signalsubstanser  samt mage/tarm. 

Vi är certifierade näringsterapeuter och örtspecialister som inte bara sätter en behandlingsplan utifrån näringstillskott och örter utan också väver in kosten, stressen och allt som berör din hälsa. Vi arbetar tätt tillsammans med lymfmassör och osteopat på plats hos oss. Vi har också ett samarbete med holistiska tandläkare. 
Boka tid hos Lüning Näringsklinik för konsultationer i Malmö, Helsingborg eller via telefon/Skype. Boka HÄR

Vi har servicetid vardagar 08.00-08.45 för bokningar och kortare frågor. Ring +46(0)10-151 50 92

 


Vi hjälper dig med problem såsom mage- och tarm, allergier, matintolerans, trötthet, stress, migrän, akne, ADHD, infertilitet, klimakteriebesvär mm.
Läs vidare HÄR
Ta del av 600 noga utvalda och rena produkter i vårt webbapotek. Välkommen att handla HÄR Föreläsningar och inspiration om kost, hälsa och hur du får mer energi och kan må och prestera bättre. Helt enkelt vad du behöver veta för att maximera din hälsa. Vi föreläser både privat och till företag.

Offert- kontakta oss gärna HÄR
Läs gärna vidare om våra föreläsningar HÄR

 


I våra analyser ingår alltid minst 20 minuters konsultation för att med vår kompetens kunna förklara resultatet och kunna ge en förklaring till nästa steg. Om du är löpande klient går vi igenom ditt testresultat vid nästkommande tid. 

Vi erbjuder många olika typer av labbanalyser, läs vidare om vårt breda utbud HÄR

Kundreferenser
Jag kan varmt rekommendera Lüning Näringsklinik. Jag vände mig dit, efter en rekommendation, för jag ville ta prover på mina hormoner. Redan efter 1 månad började mina menssmärtor, som jag haft sedan jag var 10 år gammal, att försvinna. Idag har jag inga besvär alls med eller omkring min menstruation, helt smärtfri!
Jag sover bättre och smärtorna kring hjärtat är borta och min aggressivitet har börjat att försvinna.
/Annette Blomqvist
 ► Läs vidare här
 

Vi hjälper dig

Anette Lüning, Civilekonom, Dipl. Näringsterapeut, Dipl. Örtterapeut
Anette Lüning, Civilekonom, Dipl. Näringsterapeut, Dipl. Örtterapeut
Sara Ivarsson, lymfmassör och yogainstruktör
Sara Ivarsson, lymfmassör och yogainstruktör
Sofia Barkevall, Osteopat
Sofia Barkevall, Osteopat