"Jag har ett stort engagemang i mina klienter och min vetgirighet gör att jag använder vetenskapliga studier för att hela tiden ligga på framkant när jag sätter individuellt anpassade behandlingsplaner. Jag coachar varje invivid på ett humanistikt sätt, vilket medför att flertalet av mina klienter gör stora framsteg med både sin hälsa och livsstil.  "
-  Anette Lüning

Lüning Näringsklinik startades för 11 år sedan av näringsterapeut  och örtterapeut Anette Lüning.  Anettes vilja att hjälpa andra människor och dela med sig av sin breda kompetens har varit hennes drivkraft under dessa år.
När hennes mamma gick bort i cancer i alldeles för tidig ålder förstod hon att hon ville byta yrkesinriktning från internationell ekonom och satsa fullt ut på att arbeta med att stärka människors hälsa.

Anette är utbildad Internationell ekonom vid Lunds Universitet och arbetade under flera år med olika typer av ledande befattningar inom olika verksamheter, bland annat som produktchef på Tetra Pak. Sedan bestämde hon sig för att satsa fullt ut på sin egen verksamhet. 

Hon har under dem senaste 4 åren undervisat i "Hormoner och Signalsubstanser" samt "Mage-tarm" på utbildningen för blivande näringsterapeuter i Stockholm.