"Alltid tacksam när jag får föreläsa och ge av min kunskap och skapa starka team och friska medarbetare"

Anette Lüning, VD Lüning Näringsklinik AB

Danske Bank

"Vi var fyllda av kunskap och inspiration efter ditt föredrag. Jag tror att alla  gick hem och tittade i skåpen och funderade både en och två gånger över vilka tips som man skulle kunna ta till själv i sin vardag. Du delar med dig av din enorma kunskap och erfarenhet på ett enkelt och trovärdigt sätt som väcker nyfikenhet hos alla  som lyssnar. Med din bakgrund och engagemang så växer intresset för ämnet som är väldigt komplext och svårt men som berör oss alla.  Tack för att du gav oss tips på hur med ganska små enkla medel på sikt kan öka vår livskvalitet!!"
Louise Persson, Danske Bank

IKEA
"Anette är en inspirations-källa vad gäller hälsa och jag fick mycket positiv respons från personalen efter hennes föreläsning. På ett enkelt och entusiastisk sätt får Anette deltagarna att ta till sig de små förändringarna i vardagen som ger långsiktiga resultat. Anette berättade
bl a om hur vi kan förbättra vårt immunförsvar inför en lång och mörk vinter och vad clean food och sömn kan betyda för vår kropp. Att förändringarna dessutom kan förbättra vår prestation både på arbetet och utanför är fantastiskt. Jag kan varmt rekommendera Anette som en inspirationskälla inom hälsa på din arbetsplats!"
Malin Lundgren, VD IKEA hotel

Åklagarmyndigheten
"Vad gäller din föreläsning, så var den oerhört inspirerande! Du gav goda råd utan några pekpinnar, vilket gjorde att intresset för att ändra vissa kostvanor faktiskt infann sig och detta gav mersmak.
Att få konkreta tips och smakprov höjer viljan att ändra sina kostvanor på ett positivt sätt. Alla var mer än nöjda!"
Lena, Åklagarmyndigheten

Kostföreläsning för Reumatiker på SUS Malmö
Anette Lüning, näringsterapeut, var hos oss på reumatologimottagningen i Malmö och
föreläste för tre av våra patienter som går en DagRehab-kurs över 8-veckor.
Hon började med att lyssna in vad patienterna hade för behov av kunskap om sin kost. Dels
beroende på deras olika inflammatoriska sjukdomar, men även beroende på hur de ser på sin
kost idag och om de tidigare hade gjort större omställningar i sin kost.
Föreläsningen handlade mycket om medelhavskost som enligt forskning är bevisad
antiinflammatorisk och kan få alla att må bättre, oavsett om du har en inflammatorisk
sjukdom eller inte.
Anette gav ett intryck av att vara mycket kunnig inom ämnet och tog upp flera
forskningrapporter som stöd för det hon pratade om.

Efter att presentationen var avslutad inleddes föreläsningen med en djupdykning i
immunförsvaret och hur det påverkar oss på olika sätt.
Vilka delar av kosten som är inflammationsdrivande och hur man kan använda kosten för att
”läka” kroppen igen.
Hon gav flera konkreta tips på både matvaror och hur man kan tillaga dem på bästa sätt för att
minska inflammation.
Det handlade mycket om vitaminer och de goda ämnena i våra grönsaker, frukter och bär.
Gav förklaring på sambandet mellan det vi äter och hur det påverkar inflammationsprocessen.
Hon rekommenderade även vissa tillskott som t.ex. mangan och krom som kan minska
sockersuget. Men att man i det stora hela ska undvika tillskott och hålla sig till bra, ekologiska
råvaror.

Patienterna fick en dialog med henne under föreläsningen och fick svar på en del frågor.
I slutet gav Anette tips på hur man kan förändra kosten genom att införa en ny råvara i
veckan. Hålla det enkelt och inte göra det för krångligt.

Föreläsningen gav en hel del inspiration och många nyttiga vardagstips att ta med sig.
Nina, Enhetschef Reumatologimottagning SUS

SSP
SSP är ett globalt företag som är verksamt inom mat- och servicenäringen i 33 länder.
"Samtliga deltagare är mycket positivt överraskade av vad man kan åstadkomma med rätt kunskaper om näringsriktiga råvaror, vilket Lüning Näringsklinik hjälpt oss med på ett mycket inspirerande och föredömligt sätt" Vi har utifrån Lüning Näringskliniks konsultarbete tagit kunskapen vidare och öppnat ett nytt matkoncept.
Mikael Olsson, Driftschef / General Manager, SSP syd

SSP driver restauranger och butiker i 33 länder. Verksamheten bedrivs på platser med mycket folk i rörelse som stationer, flygplatser och arenor.  Se www.ssp.se

MiL Institute
"På ett inspirerande och professionellt sätt berättade Anette vad våra hjärnor efterfrågar för näring och hur man på bästa sätt kan tillgodose detta. Stort tack för din insats och din kunskap!"
Yvonne Olsson, MiL Institute

Önskar du en föreläsning?
Vi erbjuder föreläsningar där vi inspirerar om kost, hälsa och hur du får mer energi samt hur du kan må och prestera bättre.
Vi föreläser både privat och till företag.
Maila oss: info@luningnaringsklinik.se