"Alltid tacksam när jag får föreläsa och ge av min kunskap och skapa starka team och friska medarbetare"

Anette Lüning, VD Lüning Näringsklinik AB

Referenser

Danske Bank

"Vi var fyllda av kunskap och inspiration efter ditt föredrag. Jag tror att alla  gick hem och tittade i skåpen och funderade både en och två gånger över vilka tips som man skulle kunna ta till själv i sin vardag. Du delar med dig av din enorma kunskap och erfarenhet på ett enkelt och trovärdigt sätt som väcker nyfikenhet hos alla  som lyssnar. Med din bakgrund och engagemang så växer intresset för ämnet som är väldigt komplext och svårt men som berör oss alla.  Tack för att du gav oss tips på hur med ganska små enkla medel på sikt kan öka vår livskvalitet!!"
Louise Persson, Danske Bank

MiL Institute
"På ett inspirerande och professionellt sätt berättade Anette vad våra hjärnor efterfrågar för näring och hur man på bästa sätt kan tillgodose detta. Stort tack för din insats och din kunskap!"
Yvonne Olsson, MiL Institute

Konsultarbete-Föreläsningar

"Anette är en inspirations-källa vad gäller hälsa och jag fick mycket positiv respons från personalen efter hennes föreläsning. På ett enkelt och entusiastisk sätt får Anette deltagarna att ta till sig de små förändringarna i vardagen som ger långsiktiga resultat. Anette berättade
bl a om hur vi kan förbättra vårt immunförsvar inför en lång och mörk vinter och vad clean food och sömn kan betyda för vår kropp. Att förändringarna dessutom kan förbättra vår prestation både på arbetet och utanför är fantastiskt. Jag kan varmt rekommendera Anette som en inspirationskälla inom hälsa på din arbetsplats!"
Malin Lundgren, VD IKEA hotel
 


Åklagarmyndigheten
"Vad gäller din föreläsning, så var den oerhört inspirerande! Du gav goda råd utan några pekpinnar, vilket gjorde att intresset för att ändra vissa kostvanor faktiskt infann sig och detta gav mersmak.
Att få konkreta tips och smakprov höjer viljan att ändra sina kostvanor på ett positivt sätt. Alla var mer än nöjda!"
Lena, Åklagarmyndigheten

 

SSP
SSP är ett globalt företag som är verksamt inom mat- och servicenäringen i 33 länder.
"Samtliga deltagare är mycket positivt överraskade av vad man kan åstadkomma med rätt kunskaper om näringsriktiga råvaror, vilket Lüning Näringsklinik hjälpt oss med på ett mycket inspirerande och föredömligt sätt" Vi har utifrån Lüning Näringskliniks konsultarbete tagit kunskapen vidare och öppnat ett nytt matkoncept.
Mikael Olsson, Driftschef / General Manager, SSP syd

SSP driver restauranger och butiker i 33 länder. Verksamheten bedrivs på platser med mycket folk i rörelse som stationer, flygplatser och arenor.  Se www.ssp.se

Föreläsningar och inspiration om kost, hälsa och hur du får mer energi och kan må och prestera bättre.
Vi föreläser både privat och till företag.